Pologi::BTPS in Združenje danskih raziskovalcev turizma

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

BTPS in Združenje danskih raziskovalcev turizma

Avtor t-lab2
Datum
12. marec 2013
Tip
Novica

V sredo, 20. marca bo na Univerzi Roskilde potekalo srečanje predstavnikov danskega turističnega gospodarstva in Združenja danskih raziskovalcev turizma. Letošnja tema srečanja so inovacije, zaradi česar so kot uvodnega govornika oz. "key note speakerja" na dogodek povabili idejnega vodjo Banke turističnih priložnosti Slovenije in predavatelja na UP FTŠ Turistici dr. Dejana Križaja. 

Združenje raziskovalcev turizma na Danskem obstaja od leta 2011, jedro njihovega delovanja pa je povezovanje raziskovalnih inštutucij in gospodarstva. Z omenjenim povabilom se tako odpira še ena odlična priložnost za mednarodno promocijo slovenskega nacionalnega modela spodbujanja inovativnosti v turizmu, govora pa bo tudi o mednarodnem sistemu spodbujanja inovativnosti v turizmu, kjer bi lahko sodelovali tudi z danski partnerji. Ti so že razvili odličen inovacijski sistem Innotour, ki bazira predvsem na akademskemu in študentskemu znanju. 

Tako se glas o projektu Banke turističnih priložnosti Slovenije širi v svet, na kar smo zelo ponosni. Seveda pa zgodbo o BTPS s svojimi pologi pišete tudi vi, dragi uporabniki, za kar se vam iskreno zahvaljujemo.  

Foto: Maj-Britt Hoiaas Lassen, www.sxc.hu

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...