Pologi::Družinski center Mala ulica

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Družinski center Mala ulica

Avtor t-lab
Datum
26. marec 2013
Tip
Novica

Ljubitelji dobrih pic so gotovo žalovali, ko so med Malo in Prečno ulico zaprli pizzerijo Napoli. Sedaj pa so na svoj račun prišli predšolski otroci. V Ljubljani so namreč pred kratkim na isti lokaciji odprli Družinski center Mala ulica. Gre za prostor za družine, ki združuje vsebine za otroke in vsebine za odrasle. Igrišča in kavarno. 

Za vstopnino dveh evrov na otroka lahko ti vstopijo v svoj svet. Sprehodijo se skozi različne prostore, ki so jih poimenovali: "mestni trg", "mestna vrata", "park", "mestna ulica", "labirint", "tobogan", "stanovanje", "kotiček za dojenčke" in "mestna kavarna". Vse to medtem, ko starši uživajo v kavici z drugimi skrbniki nadebudnežev. 

V povezavi z bližnjim Kinodvorom ponujajo še poseben produkt z imenom "Starše v kino, otroke v varstvo". Odgovarjajo torej na problematiko združevanja aktivnosti starejših in mlajših. Z njihovimi rešitvami imajo v določenem času vsi priložnost početi vsak svoje, raznolike in sicer težko združljive reči. Poleg tega pa organizirajo tudi številne delavnice in predavanja za starše. 

V Družinskem centru Mala ulica bi v prihodnje morda lahko razmislili tudi o možnostih vključevanja turističnih družin, ki s seboj vozijo otroke, ki potrebujejo malo razvedrila, družbe in pa predvsem otroških vsebin, medtem ko so starši zatopljeni v proučevanje turističnih vodnikov. Tako bi lahko organizirali tudi varstvo ali pa vsaj animacijo za tuje malčke.

Foto: Josephine Carino, www.sxc.hu

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...