Pologi::Nominiranci za svetovne turistične nagrade 2013

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Nominiranci za svetovne turistične nagrade 2013

Avtor t-lab
Datum
12. marec 2013
Tip
Novica

Tudi v letu 2013 bodo podeljene Svetovne turistične nagrade, nekakšni oskarji potovalne industrije.

Znani so nominiranci za najboljše ponudnike storitev v posamezni kategoriji. Tu je zbrana smetana svetovnega turizma, ki vsakoletno tekmuje za prestižne nazive svetovnih turističnih nagrad.

Podeljujejo jih že od leta 2006 in sicer za različne kategorije: od nagrad za najboljša letališča, letalske prevoznike, izposojevalce avtomobilov, destinacije, križarjenja, hotele, sejme, železnice, potovalne agente, pa do najbolj naprednih turističnih tehnologij. 

Na teh povezavah si lahko ogledate najboljše v Evropi, Aziji, Afriki, Centralni Ameriki, na Karibih, v Avstraliji, Indijskem oceanu, Bližnjem vzhodu, Severni Ameriki in Južni Ameriki. Seveda pa lahko za svoja najljubša podjetja, destinacije in organizacije tudi glasujete.

Vsekakor si splača ogledati spletne strani nominiranih podjetij, organizacij in destinacij, ki jih še ne poznate, saj boste tako lahko prišli do marsikatere ideje za posel ali dopust. 

Foto: Kostya Kisleyko, www.sxc.hu

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...