Pologi::Spletni iskalnik družinskih počitnic

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Spletni iskalnik družinskih počitnic

Avtor t-lab
Datum
5. marec 2013
Tip
Novica

Pred kratkim je bila ustanovljena spletna potovalna skupnost PlanMyFamilyHoliday.com, kjer bodo odslej tudi družine lahko brskale med sebi prijaznimi destinacijami in videle, kaj te ponujajo. Ne gre samo za rezervacijski sistem, iskanje informacij in pregled ponudb, v tej skupnosti potekajo tudi pogovori in svetovanje med uporabniki, ki si delijo tudi fotografije in videe s popotovanj. Podobna stran je recimo tudi FamilyTripFinder.com

V poplavi globalnih iskalnikov namestitev in turističnih paketov ravno posamezni turistični segmenti izgubljajo ključne informacije o lastnostih namestitev, ki bi jim ustrezale. Zato je morda v prihodnje pričakovati več podobnih na ožje ciljne skupine osredotočenih brskalnikov, ali pa večja segmentacija znotraj večjih iskalnikov hot so booking.com, hotels.com in podobni. 

Na prvem spletnem portalu na žalost še ni družinske destinacije Slovenije, zavedati pa se moramo, da je naša država z obilico narave, varnostjo, udobnimi namestitvami in prijetnim podnebjem odličen poligon za izvajanje družinskega turizma in bi se morala v prihodnosti tako tudi pozicionirati. 

Foto: Ned Horton, www.sxc.hu

Prirejeno po članku v TravelDailyNews.com

 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...