Pologi::Podjetniški inkubator za srednješolce

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Podjetniški inkubator za srednješolce

Avtor t-lab
Datum
26. februar 2013
Tip
Energija
Ponujam

Na svetu obstajajo številni podjetniški inkubatorji, ki ljudem z idejami pomagajo pri uresničevanju njihovih projektov. S pomočjo inkubatorjev številni podjetniki premostijo predvsem začetne težave, ko se v poslovnem in pravnem svetu še ne znajdejo najbolje. V Sloveniji pa se je rodil nov koncept inkubatorja, imenovan Ustvarjalnik. Ta je namenjen srednješolcem, ki tovrstnih spodbud še nimajo veliko.

Mladi, ki imajo podjetniško idejo, jo zelo težko uresničijo. Po drugi strani pa je veliko takšnih, ki se s konceptom podjetništva še niso srečali in pomislili, da bi tudi sami zakorakali na poslovno pot. Inkubator Ustvarjalnik, katerega idejni vodja je Matija Goljar, učitelj na Srednji ekonomski šoli Ljubljana, pomaga ravno takšnim mladim.

Projekt bo potekal v obliki štirimesečnih delavnic, na katerih bodo 32 mladim pomagali do morebitne uresničitve njihovih podjetniških idej. Izvajalli jih bodo mentorji iz poslovnega sveta, ki bodo učencem lahko predali znanje iz prve roke. 

Upajmo, da bodo katere od idej preko delavnic tudi realizirane, projekt pa ima velik potencial in se v prihodnosti lahko razširi na širše ciljne publike od srednješolcev. Zato mu lahko sledite na tej povezavi

Foto: Kimberly Vohsen, www.sxc.hu

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...