Pologi::Borza zdravstvenega turizma v Monaku

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Borza zdravstvenega turizma v Monaku

Avtor t-lab2
Datum
22. januar 2013
Tip
Novica
Trendi kažejo, da je na svetu vse večja potreba po zdravstvenem turizmu. To je pripeljalo veliko vode na mlin turističnega gospodarstva, ki že nekaj časa pridno melje veliko število ljudi, ki zdravstveno pomoč zaradi kvalitete, cene ali drugih dejavnikov išče v tujini. V akademskih krogih je zdravstveni turizem že dokaj obširno obravnavan, prav tako v poslovnih vodah. Letos pa je dobil še svojo borzo.

Na borzi z imenom IMTEC, ki bo med 22. in 23. marcem letos v Monaku, se bodo srečali različni ponudniki in povpraševalci po zdravstvenem turizmu, ki postaja vse večja industrija. Na borzi bodo predstavljeni zadnji trendi s področja zdravstvenega turizma, njegovega trženja, potencialov in same izvedbe storitev. Organizirani bodo tudi različni posveti in srečanja med ponudniki, vladnimi organizacijami in predvsem stroko, tako turistično, kot medicinsko.

Ne pozabimo, da je tudi Slovenija destinacija zdravstvenega turizma. Tudi preko BTPS smo prejeli kar nekaj pobud iz področja zdravstvenega turizma: lanskega snovalca "Panoramic Travel & Medical center Rogaška" s produktom medicinski turizem in letošnjega finalista sejalca, Terme Krka d.o.o. s programom VitaGen v Šmarjeških toplicah.

Glede na to, da je industrija zdravstvenega turizma zagotovo ena od perspektivnejših turističnih panog v prihodnosti, upamo, da se bo še več slovenskih podjetij podalo na omenjeno borzo v Monaku in se vrnilo s številnimi idejami in inovativnimi praksami, ki bodo Slovenijo še močneje pozicionirale kot destinacijo zdravstvenega turizma. 

Fotografija: Ariel de Silva Parreira, www.sxc.hu
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...