Pologi::Skupna promocija ameriškega romana in Slovenije

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Skupna promocija ameriškega romana in Slovenije

Avtor t-lab2
Datum
18. september 2012
Tip
Novica

Na pobudo ameriškega avtorja romana Bloodborne: The forsaken, ki smo jo objavili na Banki turističnih priložnosti Slovenije, se je začelo sodelovanje Christpherja Davida Connerja ter komitentka Banke, ki sta oblikovala skupno promocijsko akcijo, v kateri bosta tržila tako njegov roman kot Slovenijo kot zanimivo in privlačno turistično destinacijo


Roman se bo prodajal tako pri nas kot v ZDA, kjer bo utegnil spodbuditi zanimanje tujih bralcev za Slovenijo. Z namenom, da bi o naših lepotah in ponudbi slovenskega turizma že ob branju dobili nekaj več informacij, bo knjigi na prodajnih mestih priložen še promocijski material o Sloveniji. 

Avtor je dogajanje svojega domišljijskega romana, v katerem nastopajo zombiji in vampirji, umestil v Predjamski grad, ki ga je fasciniral s svojo izvirnostjo in lokacijo, na kateri se nahaja, ter s sistemom rovov, ki se skriva za njim. Kljub temu, da gre izmišljeno zgodbo, je želel Conner dogajanje umestiti v realno okolje in Predjamski grad se mu je zdel več kot primeren za to.
 
Avtorjeve misli o romanu in o tem, zakaj je dogajanje umestil v Predjamski grad, lahko preberete v priloženem dokumentu, v katerem najdete tudi oris doživljanja Slovenije, ki ga je kot turista in raziskovalca zelo pritegnila. 
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...