Pologi::Turizem, ki je usklajen z vašimi geni

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Turizem, ki je usklajen z vašimi geni

Avtor t-lab2
Datum
11. september 2012
Tip
Novica
Razvoj medicinskega in wellness turizma, ki ga vodijo sinergije med tehnološkim napredkom in turistično ponudbo krajev, je vse hitreje rastoča panoga tudi v Sloveniji, kjer je skladna z razvojnimi in promocijskimi usmeritvami Slovenije kot aktivne, zelene in zdrave destinacije. V to nišo se uvrščata tudi s snovalcem nagrajeni podjetji Panoramic Travel in Medical center Rogaška, ki oblikujeta usklajeno ponudbo osnovne turistične dejavnosti in medicinskih storitev ter s tem povezano promocijo in trženje v tujini.

Po pisanju revije Finance pa se pri nas razvija še ena zanimiva povezava na področju medicinskega turizma. Pred kratkim prenovljen luksuzni hotel Aleksander iz Rogaške Slatine v sodelovanju s podjetjem DiaGenomi uvaja nove inovativne storitve za hotelske goste.

Gostom hotela bo hotelsko osebje glede na rezultate analiz njihovega genetskega ozadja in življenjskega sloga prilagodilo ponudbo zdravstvenih, velneških in drugih storitev in jim tako ponudilo kar najbolj ustrezno okolje za njihov oddih oziroma zdravljenje. Ciljne skupine gostov hotela in njegove ekskluzivne ponudbe so predvsem petični gosti iz Vzhodne Evrope, Azije ter Bližnjega vzhoda, ki cenijo zdravje in dobro počutje in so zanj pripravljeni plačati tudi določeno ceno.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...