Pologi::Vinski botri

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Vinski botri

Avtor t-lab2
Datum
14. november 2012
Tip
Ideja
Ponujam
Lahko bi zbrali nekaj manjših vinskih ponudnikov, katerih vino ne gre dobro v prodajo. Ti bi skupaj stopili v akcijo "vinski boter", povezali pa bi jih z ljubitelji vina, ki so pripravljeni za dobro vino vložiti nekaj truda in denarja.
Tako bi ti vinoljubi postali "vinski botri" določene kmetije in bi ji pomagali s svojim lastnim delom (tako bi turisti dobro spoznali proces pridelave) in denarnimi prispevki, v zameno pa bi na koncu sezone dobili del pridelka s svojimi lastnimi etiketami na steklenicah.
Taka vrsta turističnega produkta bi bila koristna na obeh straneh, trajnostna, predvsem pa bi turisti res dobili tisto pravo doživetje.

Avtor pologa: klik 
Foto: Patrick Hajzler, sxc.hu
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab2.
Komentarji povzetka
wardah 15.11.2012 18:49:42
 Patrick. Zanimiva ideja in rada bi sodelovala pri tem. ŠProsim napiši mi email: vesnaveliscek@gmail.com
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...