Pologi::Socialni turizem

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Socialni turizem

Avtor BlackGirl
Datum
6. november 2012
Tip
Ideja
Ponujam
V socialni turizem uvrščamo osebe s posebnimi potrebami. In sicer invalide, starejše osebe oziroma aktivne upokojence, družine z majhnimi otroci in mladostnike do 30. Leta. Torej skupino ljudi, ki potrebujejo kakršnekoli prilagoditve, naj si bo to prilagojen prevoz, prilagojena prenočišča, asistenca ali le cenovno ugodnejša potovanja. 

Prijavljam/pripravljam projekt in iščem partnerje.


Avtor pologa: klik

Avtor fotografije: Vjeran Lisjak, sxc.hu

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BlackGirl.
Komentarji povzetka
Tina Dominika 11.1.2013 19:35:33
Končno nekdo, ki razume tudi moje ideje.
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...