Pologi::Sejalec 2012 - še 10 dni do izteka prijavnega roka

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Sejalec 2012 - še 10 dni do izteka prijavnega roka

Avtor t-lab2
Datum
11. oktober 2012
Tip
Novica

Slovenska turistična organizacija vsako leto objavi poziv SEJALEC, priznanje za ustvarjalne in inovativne dosežke na področju novih proizvodov, procesov in/ali trženjskih pristopov v turizmu, ki prispevajo k večji prepoznavnosti turistične ponudbe Slovenije. Do izteka prijavnega roka za Sejalca 2012 nas loči še deset dni!

 
Na poziv Sejalec 2012 za ustvarjalne in inovativne dosežke v turizmu se lahko prijavite vsi, ki ste turistične novosti uvedli med 1. 1. 2010 in 31. 12. 2011.
 
Celotno besedilo poziva je objavljeno TUKAJ.
Rok za oddajo prijav je 22.10.2012, prijavnice pa so na voljo na e-naslovu info@btps.si,
 
Arhiv nagrajencev poziva Sejalec 2004 do 2010 si lahko ogledate TUKAJ, nagrajencev leta 2011 pa TUKAJ.
 
Vljudno vabljeni k soustvarjanju inovativnega slovenskega turizma!
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...