Pologi::Predstavite svoje novosti na inovativni konferenci

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Predstavite svoje novosti na inovativni konferenci

Avtor t-lab2
Datum
8. november 2016
Tip
Energija
Ponujam

Slovenija že od leta 2004 sistematsko spodbuja inovativnost v turizmu, za kar je prejela več priznanj, vse od Svetovne turistične organizacije in OECD naprej. Nov korak v tej smeri je mednarodna Encuentros/AIRTH konferenca v marcu 2017, na kateri se boste o inovativnosti v turizmu lahko pogovorili z drugimi udeleženci, sami prispevali svojo izkušnjo in se odpravili na teren, med dobitnike nacionalnih nagrad Slovenske turistične organizacije za inovativnost v turizmu, sejalec in snovalec (vključno z najnovejšimi nagrajenimi produkti: stolpom Vinarium v Lendavi, fontano Zeleno zlato v Žalcu in LACEnia sladkorno čipko).

S tem zgodnjim vabilom naslavljamo vse, ki bi želeli svojo inovacijsko izkušnjo ali razmišljanje iz prakse deliti z udeleženci konference na osrednjem dogodku, v četrtek 23. 3. 2017, preden se v petek 24. 3. odpravimo med zmagovalce iz obdobja 2004–2016.

S pozivom za prispevke tako ne vabimo samo akademikov, temveč vse strokovnjake, ki se z inovativnostjo v turizmu srečujete in lahko delite vaše izkušnje z nastajajočo AIRTH skupnostjo - globalno skupnostjo inovacijsko usmerjenih turističnih profesionalcev, ki v sklopu konference nastaja (tudi) na pobudo UP FTŠ Turistice in Slovenske turistične organizacije.

Prisrčno vabljeni, da prijavite vaš strokovni ali znanstveni prispevek do 28. 11. 2016 - več informacij je na voljo na encuentros.si in airth.global.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...