Pologi::Povečan sklad za pridobivanje zelenih znakov

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Povečan sklad za pridobivanje zelenih znakov

Avtor t-lab2
Datum
23. avgust 2016
Tip
Energija
Ponujam

Da bi se slovenski turizem čim bolj ozelenil, se na nacionalnem nivoju izvajajo številne aktivnosti, povezane v Zeleno shemo slovenskega turizma (ZSST). Ta na eni strani k trajnostnemu delovanju spodbuja destinacije, na drugi ponudnike.

Tisti ponudniki, ki pridobijo enega izmed s strani ZSST priznanih okoljskih znakov, lahko kandidirajo na javnem razpisu za povrnitev stroškov za svetovalne storitve in promocijo pri Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo. Sredstva, predvidena za letošnje leto, so bila na prvem odpiranju ponudb sicer že razdeljena, a z objavo v UL dne 5. 8. 2016 se je višina denarnega sklada povišala za 21.000 evrov. Ti torej ostajajo na voljo za vse, ki ste pridobili katerega izmed šestih znakov (Bio hotels, EU ecolabel, Green Globe, Green Key, TourCert in Travelife) in na razpisu v preteklosti še niste kandidirali.

Rok za oddajo ponudb je 8. 9. 2016.

Foto: Travelife, eden izmed šestih znakov, ki jih priznava ZSST za ponudnike

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...