Pologi::V Sloveniji vse več glampingov

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

V Sloveniji vse več glampingov

Avtor t-lab2
Datum
9. avgust 2016
Tip
Novica

Tako kot sobe pobegov tudi glampingi, eni bolj, drugi manj glamurozni, po Sloveniji rastejo kot gobe po dežju. Zadnjega so odprli v Ribnem pri Bledu.

Glamping Ribno Bled sestavlja šest hišk. Vsaka je poimenovana po eni izmed slovenskih rož - tako gostje lahko spijo v Zvončici, Nageljnu, Planiki, Lepemu čeveljcu, Encijanu in Šmarnici. Vsaka hiška je primerna za največ štiri osebe. Ker je izolirana in ima ogrevanje, je primerna za bivanje vse leto.

Po prijavah na letošnjega snovalca sodeč bosta slovenski turistični prostor kmalu obogatili še najmanj dve glamping vasi: Eko resort pod Veliko planino in Zelena vas Bioterme. Že nekaj časa pa si lahko turisti nabirajo moči v s snovalcem (2014) in sejalcem (2015) nagrajenem Garden Village Bledu ali blejski Ekološki vasici kožaric (snovalec 2010). Ne pozabimo niti na kandidata za sejalca 2016, Glamping Malerič in Keltske hiške, pa na Big Berry lifestyle kamp ob Kolpi in romantične glamping resorte Charming Slovenia, če jih  naštejemo le nekaj.

Omembne vreden pa je tudi glamping šotor slovenskega proizvajalca Adrie Mobil, ki že bogati turistično ponudbo predvsem v tujini.

Oznake
Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...