Pologi::Kandidirajte na pozivu za TOP 10 zelenih rešitev

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Kandidirajte na pozivu za TOP 10 zelenih rešitev

Avtor t-lab2
Datum
1. september 2016
Tip
Energija
Ponujam

Ste razvili inovativni produkt ali storitev, ki pripomore k trajnostnemu poslovanju turističnih podjetij in/ali destinacij? Če je odgovor da, se lahko potegujete za nagrado na pozivu Green Tourism Solutions TOP 10!

Ob svetovnem dnevu turizma 27. septembra bo v Ljubljani potekala dvodnevna konferenca Global Green Destinations Day. Osrednji zeleni destinacijski dogodek na globalni ravni bo združil vodilne strokovnjake v trajnostnem razvoju in zelenem turizmu, mnenjske voditelje, predstavnike destinacij, združenj, hotelirjev in turističnih ponudnikov, ki si prizadevajo za trajnostni razvoj v turizmu.

Na mednarodnem dogodku se bodo v okviru natečaja The 2016 Sustainable Destinations TOP 100 predstavile najuspešnejše trajnostno naravnane turistične destinacije sveta, s pozivom The Green Tourism Solutions TOP 10 pa se iščejo najbolj inovativne vizije na področju infrastrukture in tehnologije, ki omogočajo turističnim ponudnikom uvedbo zelenih rešitev v turizmu.

Zmagovalne rešitve bodo na dogodku posebej izpostavljene, možna pa je tudi dodatna predstavitev v zelenem laboratoriju Green Lab.

Rok za oddajo prijav je 14. september. Prijavnica je v priponki. Prijavni jezik je angleščina.

Na seznam TOP 100 trajnostnih destinacij se je lani uvrstila tudi Ljubljana, o čemer smo že pisali.

Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...