Pologi::Z GOGO busom po vinskih poteh Goriške

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Z GOGO busom po vinskih poteh Goriške

Avtor t-lab.slo
Datum
17. november 2015
Tip
Novica

Turistična zveza – TIC Nova Gorica je v sodelovanju z osmimi turističnimi ponudniki iz Vipavske doline ter z družbo za avtobusni promet in turizem Avrigo na izletniški zemljevid Slovenije vpisala VESELI GOGO BUS. Na gurmanski krožni poti, ki je novo doživetje v Novi Gorici in širše na Slovenskem, si je mogoče sedež zagotoviti z vinsko kulinaričnim potnim listom. V mestu vrtnic bo prvi Gogo bus potnike zapeljal v veseli december, in sicer 28. in 29. novembra.

Veseli GOGO (GOriške GOstilne) bus predstavlja novo posebno doživetje na poti okusov Goriške med gostoljubnimi vinarji in gostinci Vipavske doline. V gostoljubnih vinskih kleteh, gostilnah, restavracijah in na turističnih kmetijah bodo gostje lahko sedaj še bolj brezskrbno okusili nove dobrote in žlahtna avtohtona slovenska vina, kot sta zelen in pinela. Veseli Gogo bus jih bo brezskrbno popeljal med lokalnimi gostitelji, kjer bodo v  zameno za degustacijski kupon iz vinsko kulinaričnega potnega lista uživali ob kozarčku vina ali ob slastnem krožniku hišnih specialitet. 

Organizator je uspel lokalne ponudnike povezati v novo doživetje. Združili so vse ključne deležnike goriškega turizma, vključno s prevoznikom, v prihodnosti pa si želijo, da se jim pridružijo tudi vse slovenske turistične agencije. Gre za inovativno doživetje na Slovenskem, ki je v koraku s trendi v svetu, kako zasnovati zanimivejši in privlačnejši turistični produkt, ki doprinese veliko dodano vrednost tako tistemu, ki ga doživlja, kot lokalni skupnosti.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.slo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...