Pologi::Predstavitev rezultatov sodelovanja Slo-Ita

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Predstavitev rezultatov sodelovanja Slo-Ita

Avtor t-lab.slo
Datum
22. september 2015
Tip
Novica

Projekt T-lab je potekal v okviru Programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija 2007-2013. Na "DG Regio Road Show-u", ki bo v Gorici-Novi Gorici 30. septembra 2015, bodo predstavljeni rezultati čezmejnega programa med Slovenijo in Italijo, nekateri projekti dobre prakse in načrti za sodelovanje med Slovenijo in Italijo v prihajajočem obdobju 2014-2020.

To bo osrednji dogodek na Goriškem za počastitev 25. obletnice programov čezmejnega sodelovanja INTERREG ter priložnost za obeležitev Dneva evropskega sodelovanja, ki ga od leta 2012 izkoristimo za poudarek o pomembnosti teritorialnega sodelovanja za naše območje, z geslom »Skupne meje nas zbližujejo«.

Prijava je obvezna, udeležba pa brezplačna. Dogodek bo potekal v slovenskem in italijanskem jeziku. Zagotovljeno bo simultano tolmačenje.

Vabilo na dogodek s programom.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.slo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...