Pologi::Portorož v Italiji s kampanjo Ščepec Mediterana

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Portorož v Italiji s kampanjo Ščepec Mediterana

Avtor t-lab
Datum
11. avgust 2015
Tip
Novica
Konec junija je Turistično združenje Portorož začelo spletno poletno kampanjo v Italiji z naslovom »Un pizzico di Mediterraneo« (Ščepec Mediterana) in obenem izdalo nov katalog destinacije Portorož in Piran z naslovom Ščepec Mediterana. 
 
Kampanja, ki so jo finančno podprli tudi Hoteli Bernardin, Istrabenz Turizem in Aerodrom Portorož, nagovarja spletne uporabnike severne Italije, naj začinijo svoj oddih s ščepcem mediteranskih okusov, aktivnih doživetij, romantike in sprostitve. Vse štiri teme povezuje naša sol: sol v kulinariki, gibanje na zraku obogatenim s soljo, romantika Pirana - mesta, ki je zraslo na soli ter sproščujoči, blagodejni učinki solinskega blata in slanice. 
 
Prav tako je izšel nov katalog destinacije Portorož in Piran z naslovom Ščepec Mediterana. Turistično združenje Portorož nadaljuje s konceptom trženja, ki se opira na pripovedovanje zgodb, hkrati pa dodaja še malo hudomušnosti in sanjave domišljije. Katalog je dostopen v turističnih informativnih pisarnah Portorož in Piran ter na spletni strani. 
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...