Pologi::Tour operatorji Italiji napovedujejo dobro sezono

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Tour operatorji Italiji napovedujejo dobro sezono

Avtor t-lab
Datum
4. avgust 2015
Tip
Novica

Raziskava med domačimi in tujimi tour operaterji v Italiji je pokazala, da jih dobrih 60 % za letos napoveduje uspešno poletno sezono. Njihov optimizem je podkrepljen s statističnimi podatki, ki v prvi polovici leta kažejo 5,3 % porast obiskov in prihodov ter 3,7 % porast turistične potrošnje.

Raziskava ENIT-a napoveduje 3-odstotno povečanje prihodov iz Nemčije in VB ter dober obisk iz Francije, Španije in Avstrije. Prav tako ostajajo stabilni prihodi švicarskih in nizozemskih turistov.

Zaradi krize v Rusiji je pričakovati do 30-odstotni upad gostov iz te države, medtem ko se v ZDA italijanski turistični paketi prodajajo 10 do 15 % bolje kot lani, na Kitajskem pa kar četrtino bolje.

Več informacij najdete v angleškem jeziku tukaj.

Foto: www.italia.it

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...