Pologi::Brezplačna promocija na portalu Hint-lab

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Brezplačna promocija na portalu Hint-lab

Avtor t-lab2
Datum
19. maj 2015
Tip
Novica
V sklopu čezmejnega projekta Hint-Lab so projektni partnerji iz Slovenije in Hrvaške po vzoru slovenskega nacionalnega portala za spodbujanje inovativnosti Banka turističnih priložnosti Slovenije vzpostavili portal Hint-Lab. Namen projekta je med drugim spodbuditi inovativno sodelovanje slovenskih in hrvaških turističnih ponudnikov ter povečati čezmejne turistične obiske med obema državama.
 
Na portalu sta trenutno odprti dve pobudi, s katerima lahko turistični ponudniki brezplačno izpostavite svojo inovativno turistično ponudbo, ki je:
- ali zanimiva za hrvaške turiste (pobudo najdete na tej povezavi)
- ali zanimiva za poslovno povezovanje s hrvaškimi turističnimi ponudniki (pobudo najdete na tej povezavi).
 
Uredništvo portala Hint-Lab bo izbralo in na portalu objavilo ter v Sloveniji in na Hrvaškem promoviralo relevatne inovativne pobude.
 
Rok za prijavo je 8. 6. 2015.
 
Več informacij poiščite na obeh povezavah.
 
Portal Hint-Lab turističnim ponudnikom na enem mestu brezplačno nudi:
-    iskanje potencialnih poslovnih partnerjev s področja turizma na obeh straneh meja,
-    čezmejno povezovanje z različnimi turističnimi ponudniki,
-    promocijo lastne turistične ponudbe,
-    mreženje, izmenjavo idej,
-    informacije o dogodkih in razpisih s področja turizma,
-    pregled novosti s področja inovativnosti, podjetništva in turizma v Sloveniji in na Hrvaškem.
 
Projekt Hint-Lab, Pospeševanje podjetništva na podeželju, je bil odobren na 3. javnem razpisu OP IPA SI-HR 2007-2013. Operacijo delno financira Evropska unija.
Trajanje projekta: 18. 1. 2014 - 17. 6. 2015
Partnerji projekta: UP FTŠ Turistica Portorož (VP), Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske, Zavod Novi turizem, Fakulteta za management v turizmu in gostinstvu Opatija, Regionalna razvoja agencija Porin.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...