Pologi::FestINNO 2105, festival inovacij v Kopru

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

FestINNO 2105, festival inovacij v Kopru

Avtor t-lab2
Datum
12. maj 2015
Tip
Novica
V Kopru bo 20.-21. maja potekal festival inovacij, ki ga organizira festINNO, regijska čezmejna platforma za predstavitev, povezovanje in snovanje širših podjetniških aktivnosti, stičišče povezovanja akademske sfere in gospodarstva ter načrtovalcev politik podpore podjetništva.
 
Dogodek je zaradi širitve vsebin (20+ dogodkov), tujih predavateljev in gostov, postal prvič 2-dnevni in mednarodni. Na njem bo nastopalo 15 priznanih strokovnjakov iz prakse, uspešnih podjetnikov in drugih gostov. Na dogodku se bo govorilo o kreativnosti, 3D prinatnju, intelektualni lastnini, intarnacionalizaciji in drugih aktualnih tematikah. 
Dogodek obiskovalcem ponuja veliko delavnic, možnosti mreženja, stika z delodajalci, povezovanja in učenja. Poteka v so-organizaciji večine članic Univerze na Primorskem, Univerzitetnega inkubatorja in študentov (vsebine soustvarjali po načelih dizajnerskega razmišljanja).
 
Prijavo in program festivala najdete tukaj.
 
 
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...