Pologi::Študijska tura po Poti miru od Alp do Jadrana

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Študijska tura po Poti miru od Alp do Jadrana

Avtor t-lab
Datum
6. januar 2015
Tip
Novica
Leto 2014 je potekalo v znamenju 100. obletnice začetka prve svetovne vojne. Promocijo zgodovinskega turizma, ki se navezuje na obletnice prve svetovne vojne, javna agencija SPIRIT Slovenija izvaja v sklopu čezmejnega projekta T-lab.
 
Sedanjo turistično ponudbo in dogajanje pred stotimi leti uspešno povezuje Pot miru od Alp do Jadrana. Obeležitev obletnice začetka prve svetovne vojne, ki je pustila pečat v preteklosti številnih narodov, je pomemben del promocijsko-povezovalnih aktivnosti vodilnega partnerja projekta T-lab, Sektorja za turizem javne agencije SPIRIT Slovenija. 
 
V petek, 12. 12., je v Info centru Poti miru potekala novinarska konferenca, na kateri so bile predstavljene ključne promocijske aktivnosti in odzivi povpraševanja turistov, ki se navetujejo na obeležitev 100. obletnice začetka prve svetovne vojne. Izjave govorcev so navedene v sporočilu za javnost.
 
V priponki je tudi program študijske ture, ki smo jo izvedli za predstavnike medijev.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...