Pologi::Kako italijanski turisti percipirajo Slovenijo?

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Kako italijanski turisti percipirajo Slovenijo?

Avtor t-lab
Datum
23. december 2014
Tip
Novica
Sektor za turizem pri SPIRIT Slovenija je objavil novo analizo uporabniških mnenj na družabnih omrežjih. Analiza z naslovom Ad hoc raziskava na spletnih družbenih omrežjih - Percepcija Slovenije s strani italijanskih turistov je na voljo TUKAJ.
 
Analiza podatke zajema s spremljanjem vseh ključnih platform, kot so blogi, forumi, Twitter, Facebook, kjer SPIRIT spremlja podatke, povezane s Slovenijo in njeno turistično ponudbo, zapisane v obliki mnenj, vprašanj in povpraševanj popotnikov in turistov.
 
In katere so glavne ugotovitve? O Sloveniji občutno več komunicirajo ženske, največ v starosti med 35 in 44 let. Največji vpliv imajo osebne izkušnje, nato internet in priporočila. Intenzivnost je geografsko največja v Furlaniji - Julijski krajini, kamor je osredotočen velik del tržno-komunikacijskih aktivnosti v izvedbi predstavništva Sektorja za turizem v Milanu. Krajša se povprečna doba bivanja, glavni motiv za obisk ostaja sprostitev, ob tem pa se povečuje delež italijanskih gostov, ki jih zanimajo kulturni dogodki in prireditve, mesta in kultura.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...