Pologi::V Londonu razkriti trendi v turizmu za leto 2014

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

V Londonu razkriti trendi v turizmu za leto 2014

Avtor t-lab2
Datum
11. november 2014
Tip
Znanje
Ponujam

Že deveto leto zapored so na svetovni turistični borzi WTM v Londonu predstavili poročilo o svetovnih turističnih trendih. Poročilo se osredotoča na ključne trende  v potovalni industriji v sedmih regijah: Amerikah, Veliki Britaniji, Evropi, na Bližnjem vzhodu, v Afriki, Aziji in Indiji.

Zanimivo poročilo, ki med drugim govori o vzponu kolesarskega turizma v Ameriki, popularnosti spletnih strani, kot je eatwith.com, in "braggiejih", si lahko preberete TUKAJ.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...