Pologi::Motivacija za delo v hotelu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Motivacija za delo v hotelu

Avtor sarabob
 
Datum
9. november 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Motivacija je zelo pomembna za vsako podjetje. Študente se motivira lahko na tak način, da bodo imeli prilagodljiv urnik in bodo lahko uskladili študijske obveznosti s študentskim delom. Za študente so tudi pomembne izkušnje. Zaposlene pa se lahko motivira na veliko načinov, lahko se jih za dobro opravljeno delo nagradi, pohvali in tako bodo kasneje opravljali delo z veseljem.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja sarabob.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...