Pologi::Rešitev za izziv št. 13

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Rešitev za izziv št. 13

Avtor tina.s
 
Datum
9. november 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Kot rešitev za motiviranost zaposlenih ter študentov sem se predvsem osredotočila na študentske obveznosti študentov ter kako bi lahko te opravljali v sklopu dela v hotelu. Kar se tiče zaposlenih, pa sem se osredotočila na njihov oddih in s tem način, kako delodajalec zaposlenemu pokaže, da ga ceni ter da mu je mar zanj.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja tina.s.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...