Pologi::Ideje o razvoju sirarske kmetije

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Ideje o razvoju sirarske kmetije

Avtor MojcaH
 
Datum
12. november 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Vizija za nadgraditev in razširitev sirarske kmetije v Istri. 

Ohranjanje pristnosti athitekture in okolice, razvoj nastanitvenih objektov, razvoj turizma v kmetijstvu in v stiku z naravo. Uporaba naravnih virov ter sodelovanje z drugimi kmetijami ali posamezniki. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja MojcaH.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...