Pologi::On-line knjiga gostov

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

On-line knjiga gostov

Avtor luka.jager
 

Natečaj : Izziv 05: Vtisi na spletu

02.10.2014
Datum
27. november 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Veliko barov ima za naročanje na mizah tablice, s katerimi oddajo naročilo natakarju. Na te iste tablice bi lahko naložili anketo ali knjigo gostov - online knjigo gostov. Z oddajo mnenja na tablici bi se to pojavilo na Trip Adviserju, kot nekakšna knjiga gostov, ki je (on-line) dosegljiva na spletu. Knjiga gostov je javna zadeva, ki jo ljudje fizično premalokrat primejo v roke in jo prelistajo. Če pa bi bila objavljena na spletu, bi bila dosegljiva večji masi ljudi. Ta ista knjiga bi bila objavljena tudi na Facebooku in na vseh spletnih orodjih, ki jih podjetje uporablja za širjenje promocije.

Tudi fizično knjigo gostov bi nadomestil s tablicami in jih povezal s spletom. Mislim, da denarni vložek ne bi bil visok, saj mora podjetje le kupiti tablične računalnike, katerih cena ni visoka, poskrbeti pa mora tudi za razvoj aplikacije (če ta še ni razvita in dostopna). 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja luka.jager.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...