Pologi::Uspešno motiviranje študentov

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Uspešno motiviranje študentov

Avtor rudi
 
Datum
9. november 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Moje mnenje je, da bi morali študentom pomagati odkriti njihov potencial in skupaj z njimi ugotoviti, kaj jih veseli in kje bi radi bili redno zaposleni. Morali bi dobiti več priložnosti, da se izkažejo na različnih delovnih mestih, in bi tako razširili svoje znanje o turizmu nasplošno.

Tiste študente, ki jih delo, ki ga opravljajo, zanima, moramo motivirati tako, da jim damo čim več znanja o tej stroki, ker samo z znanjem in delovnimi izkušnjami bodo lahko nekoč uspešni v podjetju. Študentom oz. zaposlenim je treba vedno dajati povratne informacije, pohvale ter tudi graje, saj bodo le tako vedeli, če so kaj naredili prav ali pa narobe in bodo le potem lahko to popravili oz. izboljšali.

Za uresničitev take zadeve ne potrebujemo niti veliko časa niti denarja, saj bodo tisti študentje, ki želijo pridobiti čim več izkušenj, zadovoljni le s tem in ne z denarjem. V bistvu je to za njih naložba za prihodnost.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja rudi.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...