Pologi::Igra "selfie" vtisov

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Igra "selfie" vtisov

Avtor Miljana Malinović
 

Natečaj : Izziv 05: Vtisi na spletu

02.10.2014
Datum
27. november 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Ker so že kar nekaj časa na družabnih omrežjih, kot sta npr. Facebook in Instagram, popularni tako imenovani "selfiji," bi lahko s tem vzpodbudili goste, da širše delijo svoje pozitivne izkušnje.

To bi pa potekalo kot  igra oziroma tekmovanje (recimo na Facebooku). Vsak, ki v sklopu turistične agencije obišče nek kraj, naredi selfie, ki zajame tudi neko zanimivost, npr. razgled, kip ali katero drugo naravno/ kulturno znamenitost, in jo objavi na Facebookovo stran agencije ali pa uporabi oznako z imenom agencije. Nato bi pa vsak mesec turistična agencija razglasila zmagovalca, ki je prejel največ všečkov na svojem selfiju, in ga nagradila z  preprosto nagrado. 

Isti koncept bi lahko uporabili tudi na Instagramu in Twitterju s pomočjo oznake imena turistične agencije.

Na ta način bi se zabavali tako gostje kot uporabniki družabnih omrežij in s tem bi pa tudi privabili še več obiskovalcev.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Miljana Malinović.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...