Pologi::Ovce Istrijanke - Ideja za rast turizma

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Ovce Istrijanke - Ideja za rast turizma

Avtor markokavcic
 
Datum
12. november 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Idejo za povečan turizem in dobiček v ovčjereji vidim v ponudbi aktivne vloge za gosta. Predstavimo mu življenje in delo v sirarni in ga udejstvujemo pri vsakodnevnih opravilih. Poleg tega ovčjim izdelkom zagotovimo kakovost ekološke pridelave.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja markokavcic.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...