Pologi::Vtisi na spletu: dobre ocene, zadovoljni gostje

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Vtisi na spletu: dobre ocene, zadovoljni gostje

Avtor dorisj
 

Natečaj : Izziv 05: Vtisi na spletu

02.10.2014
Datum
27. november 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Razvoj tehnologije je usmeril skoraj celotno pridobivanje informacij o turističnih ponudnikih na socialne medije, rezervacijske kanale, skratka na internet. Potencialni gost tako pridobi prek interneta osnovne informacije o ponudbi ter tudi različna mnenja gostov, ki so to storitev že kupili. Ta vir informacij se obravnava tudi kot realna slika celotne podobe turističnega ponudnika. In tudi vedno bolj kot merilo uspešnosti njegovega poslovanja.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja dorisj.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...