Pologi::Motivacija študentov za delo v hotelu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Motivacija študentov za delo v hotelu

Avtor Melita
 
Datum
6. november 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Kako motivirati študente za delo v hotelu?

Moje ideje za rešitev tega izziva so:

1. V primeru odličnega opravljanja dela študentu omogočiti, da gre enako delo za 14 dni opravljati v hotel izven Slovenije v kakšno zanimivo državo, da tam pridobi nova spoznanstva ter se poln novih izkušenj in idej vrne spet v Slovenijo ter še bolj zagreto dela, da bo še kdaj dobil možnost za opravljanje dela v tujini.

2.  Nagrajevanje študentov z višjo urno postavko v primeru napredovanja in odličnega dela  (npr. namesto 4€/h  4,50€/h).

3. Dati študentu občutek, da mu nadrejeni zaupa, mu nalaga samostojno delo ter ga ob opravljeni nalogi pohvali, popravi, mu zadevo obrazloži. Študente motivira tudi to, da se na delovnem mestu počutijo enakovredni ter sproščeni.

 
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Melita.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...