Pologi::Namesto knjige tablični računalnik

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Namesto knjige tablični računalnik

Avtor vitosterle
 

Natečaj : Izziv 05: Vtisi na spletu

02.10.2014
Datum
27. november 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Predlagam nadomestitev knjige vtisov s (tabličnim) računalnikom.

Predstavljam si, da ne glede na tip počitnic/paketa, ki ga gost pri vas kupi (najem zidanice, izlet po okoliških krajih, vodena krožna tura po vinskih kleteh itd.) -  vedno se na koncu oseba iz vaše organizacije gostu zahvali in mu zaželi prijetno vrnitev domov, ne glede na to, kje sta (turistična pisarna, zidanica, vinska klet).

Gosta prevzemajo pozitivna občutja, zadovoljen je s storitvijo in vesel za odločitev o obisku. Takrat mu predlagate, naj svoje občutke, zadovoljstvo ali predloge za izboljšave (ter prav tako pomanjkljivosti) deli z drugimi, tistimi, ki dežele še niso obiskali. Vendar ne v knjigi vtisov, ampak na spletnih portalih, ki so temu namenjeni.

Namignete na tablični računalnik, ki stoji na mizi. Na njem je že vnaprej odprta in pripravljena spletna stran portala ali aplikacije (TripAdviser, Facebook itd.) oz. več njih. Gost naj se prijavi in svoj vtis objavi na profilu vaše organizacije.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja vitosterle.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...