Pologi::Vtisi na spletu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Vtisi na spletu

Avtor Mateja Novak
 

Natečaj : Izziv 05: Vtisi na spletu

02.10.2014
Datum
27. november 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Glede na inovativnost in pestro ponudbo avtentičnih dolenjskih turističnih proizvodov, ki jih turistična agencija ponuja, opažam, da se ti produkti (širše) ne tržijo dovolj v primerjavi s produkti konkurenčnih destinacij. Pomanjkljiva je ravno vključenost družbenih omrežij v promocijski splet turistične agencije. Prisotnost na družbenih omrežjih lahko bistveno pripomore k odločitvi stranke, da se odloči za nakup določenega turističnega produkta oziroma storitve.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Mateja Novak.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...