Pologi::Kako do feedbacka?

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Kako do feedbacka?

Avtor Naster
 

Natečaj : Izziv 05: Vtisi na spletu

02.10.2014
Datum
27. november 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Kako doseči, da zadovoljni gostje objavijo svojo pozitivno izkušnjo na družabnih omrežjih?

Rešitev izziva 05:

S tem ko se danes ogromno izdelkov in storitev trži prek spleta, je treba v poplavi konkurence izstopati. Ko se odločamo med enim in drugim izdelkom v spletni trgovini, se z veseljem zanesemo na ocene predhodnih kupcev in se tako verjetneje odločimo za izdelek, ki je med podobnimi prejel več pozitivnih ocen.

Enako velja tudi za turistične nastanitve, še pred tem pa za destinacije, kamor se popotniki nameravamo odpraviti. Zagotovo se ne bomo vrnili v kraj, kjer smo doživeli slab dopust ali o tem slišali od prijateljev, znancev ali o tem prebrali v medijih. Nasprotno pa bomo vsekakor razmišljali o odhodu na destinacijo, ki je v splošnem deležna pozitivnih izkušenj in pohval.

Vsekakor je za ponudnika storitev dobrodošlo, da uporabniki objavijo svoje pozitivne izkušnje na družabnih omrežjih. Tako se širi brezplačna reklama, poleg tega pa med potencialnimi uporabniki verodostojnost ponudnika s pohvalami raste.

Uporabnike je mogoče vzpodbuditi na več načinov, začne pa se z vprašanjem oziroma prošnjo, naj to storijo.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Naster.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...