Pologi::T-lab Zaključna konferenca - nov termin

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

T-lab Zaključna konferenca - nov termin

Avtor t-lab
Datum
2. oktober 2014
Tip
Novica

Zaključni dogodek projekta T-lab z naslovom "Inovativnost in čezmejno sodelovanje - priložnosti za razvoj turizma" je prestavljen na četrtek, 23. 10. 2014.

Zaključno konferenco smo na našem portalu že napovedali. Vsebine ostajajo nespremenjene, prav tako način prijave (tukaj).

Vse prijave na dogodek za 9. 10. veljajo tudi na dan 23. 10. 2014. V primeru, da se dogodka zaradi spremembe datuma ne boste udeležili, to sporočite na naslov petra.goneli@spiritslovenia.si.

Celotni program dogodka bo objavljen na portalu www.tourism-lab.eu.

Datum: četrtek,  23. 10. 2014
Urnik:  začetek ob 10.00 – zaključek ob 17.00
Lokacija: Portorož Univerza na Primorskem, Fakulteta za turistične študije – Turistica, Obala 11a, 6320 Portorož

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...