Natečaji::Izziv 12: Prepoznavnost in obisk Nove Gorice

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Izziv 12: Prepoznavnost in obisk Nove Gorice

Avtor t-lab
2. oktober 2014
Energija
Ponujam

ORGANIZACIJA
Naše podjetje upravlja največje igralniško-zabaviščne sisteme v evropskem merilu in se v širšem evropskem prostoru pozicionira kot ena najbolj inovativnih nosilk celovite igralniško-zabaviščne ponudbe v različnih destinacijah v Sloveniji, Bosni in Hercegovini ter Črni gori. V Sloveniji nudimo številne igralniško-zabaviščne centre,  igralnice, igralne salone, hotele, več konferenčnih zmogljivosti, športnih objektov, centrov dobrega počutja ter številnih restavracij in barov. Pomembna prelomnica je naša 30-letnica, ki letos predstavlja rdečo nit in povezuje dogajanje ob jubileju ter prinaša nove priložnosti za nadaljnji dvig kakovosti ponudbe v naših igralniško-zabaviščnih centrih.

IZZIV
Kako povečati zanimanje za turistični obisk za nas strateško pomembne Nove Gorice in izboljšati njeno prepoznavnost v širšem prostoru?

ISKANJE KADRA
Trenutno ne iščemo novega kadra, vedno pa smo odprti za nova poslovna sodelovanja.

Reševalci izzivov lahko pišejo na mitja.petelin@fts.upr.si in dejan.krizaj@fts.upr.si ter prosijo za dodatne informacije. V primeru težav pri oddaji rešitev pišite na tourism.lab.slo@gmail.com.

obdobje trajanja natečaja
Ni na voljo.
obdobje ocenjevanja
Vedno vidno.
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Natečajni pologi
  • Razširitev ponudbe Nove Goricei
  • Obisk vinorodne pokrajine Goriška Brdai
  • Nova Gorica v svetui
  • Kako izboljšati prepoznavnost in obisk Nove Goricei
  • Nova Gorica - turistično mestoi
  • Kako povečati prepoznavnost in obisk Nove Goricei
  • Povečanje prepoznavnosti Nove Goricei
  • Sejem vrtnic in vinai
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...