Natečaji::Izziv 07: Prodaja rezervacijskega programa

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Izziv 07: Prodaja rezervacijskega programa

Avtor t-lab
2. oktober 2014
Energija
Ponujam

ORGANIZACIJA
Smo podjetje, ki s svojim znanjem, izkušnjami in profesionalnim odnosom sprejemamo vse izzive, ki nam jih ponuja spletni trg. Naše storitve spletnega marketinga izvaja visoko usposobljen tim, ki ves čas išče nove, boljše in ugodnejše rešitve za naročnike. Svoje stranke spreminjamo v poslovne partnerje, s katerimi vzpostavljamo dolgoročni in partnerski odnos. To potrjujejo tudi številni kupci, ki smo jim z našimi predlogi in rešitvami omogočili učinkovit nastop na spletnem trgu, ki jim je prinesel dodano vrednost. Naša največja konkurenčna prednost je v celostnem pristopu tako do kupca kot tudi do izvedbe storitev. Svojim kupcem svetujemo, kako naj se s predstavitvijo na spletu učinkovito predstavijo širši javnosti in tako pridobijo nove stranke ter s povečanjem zaupanja ohranijo že obstoječe. Zato ves čas spremljamo novosti in trende s področja razvoja novih internetnih storitev. V lasti imamo tri blagovne znamke. Naš osnovni in edini cilj je zadovoljstvo kupcev in dolgoročno sodelovanje z njimi.

IZZIV
Razvili smo zelo napreden program za majhne in srednje velike namestitve, ki uporabnikom prihrani čas in jim pomaga pri delu. Na terenu smo naleteli na nezanimanje za uporabo. Problem je v tem, da se lastniki namestitev ne zavedajo, da imajo težavo z vodenjem namestitev in da odločitve o marketingu sprejemajo na pamet. Izziv je, kako produkt plasirati med uporabnike.

Predstavitev programa
Gre za  napredno orodje za učinkovito in celovito poslovanje z namestitvami na enem mestu. Omogoča vam, da si prilagodite vaše delovno okolje tako, da bo poslovanje z vašimi namestitvami učinkovito in cenovno čim bolj ugodno. Tako lahko prihranite čas in denar ter se bolj posvetite gostu.
Zakaj je naš program edinstven? Program je v osnovi namenjen malim in srednje velikim namestitvam. Tako lahko uporabljate le tiste funkcionalnosti, za katere menite, da jih zares potrebujete pri vašem delu.
Katere koristi nam prinaša?
•    Pregledno vodenje in hitro upravljanje z rezervacijami.
•    Učinkovito odgovarjanje gostom v lepi vizualni podobi v manj kot 10 sekundah.
•    Enostavno in hitro spreminjanje cen.
•    Označevanje prostih kapacitet na enem mestu za več kanalov hkrati (channel manager).
•    Prijava gostov.
•    Izpis turistične takse.
•    Enostavno beleženje vplačanih avansov.
•    Izdajanje potrdil o vplačilih in računih.
•    Ustvarjanje in prodajo paketov.
•    K namestitvam lahko dodajate vstopnice, degustacije ali smučarske karte in izpisujete različna poročila.
•    Vse, kar potrebujete za poslovanje na enem mestu.
•    Dostop do rezervacij iz vseh naprav in lokacij 24/7.
•    Večje zadovoljstvo gostov.
•    0 % provizije na rezervacije.
•    Enostavna uporaba in odlična uporabniška izkušnja.
•    Prihranek časa pri administraciji in posledično večja pozornost posvečena gostu.
•    Povezava z vašo spletno stranjo.
•    Vaši podatki so na varnem, saj se varnostno kopirajo.
•    Program je imun na računalniške viruse. Tudi če imate virus na svojem računalniku, to ne vpliva na sam program.
Ali je program pravi zame?
Program je namenjen vsem lastnikom majhnih in srednje velikih namestitev. Če ste eni tistih, ki v namestitvi vodite administracijo, dobro veste, da je pomanjkanje časa in kadra za to delo velika omejitev za zagotavljanje zadovoljstva gostov ali celo večjega števila le-teh. A ravno zadovoljstvo gostov je najbolj pomembno za dolgoročno poslovanje.
Zavedamo se, da je v času interneta hiter in vizualno privlačen odgovor zelo pomemben za generiranje rezervacij.
Oglaševanje na samo enem kanalu ne prinaša dovolj velike zasedenosti, hkrati pa ne smem postati odvisen samo od enega kanala.
Ponudbo in cene moram prilagajati povpraševanju in sezoni.
Poročila mi pomagajo ugotoviti, kam vložiti energijo in denar za povečanje št. rezervacij.
Administracija mora biti transparentna - zame in za gosta.
Zadovoljstvo gostov je najpomembnejše za dolgoročno poslovanje, saj dober glas seže v deveto vas.
Podatki gostov so shranjeni na enem mestu in jih lahko uporabim za različne namene.
→ Če se strinjate z vsaj eno trditvijo, potem je ta program namenjen prav vam.
Kako lahko program začnem uporabljati?
Pošljemo vam zelo osnoven in napreden dogovor. Zastavimo vam nekaj osnovnih vprašanj, da definiramo vaše potrebe. Po prejemu plačila za vklop in mesečnega najema za prvi mesec uredimo dostop, pošljemo up. ime in geslo ter navodila za uporabo. Tako je vse pripravljeno in program  že lahko začnete uporabljati. Po odločitvi vas ne bomo pustili samih. Naši osebni svetovalci vam bodo z veseljem pomagali kadar koli v delovnem času preko e-pošte ali telefona. Odgovorili bomo na vprašanja o ponudbi, pomagali pri izbiri pravih storitev in nudili celovito podporo pri uporabi programa.

ISKANJE KADRA
Iščemo komercialiste za trženje naših produktov.

Reševalci izzivov lahko pišejo na mitja.petelin@fts.upr.si in dejan.krizaj@fts.upr.si ter prosijo za dodatne informacije. V primeru težav pri oddaji rešitev pišite na tourism.lab.slo@gmail.com.

obdobje trajanja natečaja
Ni na voljo.
obdobje ocenjevanja
Vedno vidno.
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Natečajni pologi
  • Trženje rezervacijskega programai
  • Prodaja rezervacijskega programai
  • Rezervacijski programi
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...