Pologi::Zaključna konferenca projekta T-lab

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Zaključna konferenca projekta T-lab

Avtor PetraGoneli
Datum
19. september 2014
Tip
Energija
Ponujam

Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju s partnerji projekta T-lab organizira, 9.10.2014 v Portorožu, zaključni dogodek projekta T-lab z naslovom: Inovativnost in čezmejno sodelovanje - priložnosti za razvoj turizma.  
V prvem delu dogodka bomo  predstavili rezultate projekta in  gostili tudi nekaj podjetij in posameznikov, ki so s pomočjo projekta T-lab razvili oz. nadgradili svoje turistične produkte. Predstavili bomo izkušnjo povezovanja ponudnikov iz Slovenije in Italije, ki skupaj v mreži razvijajo produkte na temo prve svetovne vojne.

Sledila bo okrogla miza z naslovom Iz tradicije v inovacijo. Gostje iz Slovenije in Italije  bodo z nami delili zgodbo o tem kako so z inovativnimi pristopi ustvarili turistične produkte, ki temeljijo na tradiciji.
V drugem delu bo ob sproščenem vzdušju organizirano mreženje med udeleženci iz Slovenije in Italije. Mreženje je namenjeno izmenjavi izkušenj, iskanju partnerjev za pripravljanje novih projektov ter vzpostavljanju novih vezi.

Celotni program dogodka bo objavljen na portalu www.tourism-lab.eu.

Udeležba na dogodku je brezplačna; zaradi omejenega števila mest je obvezna predhodna prijava na naslednji povezavi.  Delavnica bo potekala v slovenskem in italijanskem jeziku.  Zagotovljeno bo simultano tolmačenje.  

Projekt T-lab je sofinanciran v okviru Programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija 2007-2013 iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj in nacionalnih sredstev.

Datum: četrtek,  9.10.2014
Urnik:  začetek ob 10.00 – zaključek ob 17.00
Lokacija: Portorož Univerza na Primorskem, Fakulteta za turistične študije – Turistica, Obala 11a, 6320 Portorož

Celotna vsebina

Spodnji tekst uporabite kot obvezno obliko pri pripravi celotne vsebine idejnih pologov, ostale vrste pologov imajo lahko poljubno obliko.

 • ugotovitve o stanju v slovenskem ali v italijanskem turizmu, zaradi katerih je ideja smiselna

  tekst

 • primerjava s stanjem v tujini

  tekst

 • osnovni koncept ideje

  tekst

 • koraki od danes do popolnoma uresničene ideje (+ kdo jih bo izvedel in koliko časa in denarja posamezni koraki potrebujejo)

  tekst

 • pogoji (v timu in v slovenskem ali italijanskem turizmu), ki morajo biti izpolnjeni, da ideja uspe

  tekst

 • dodana vrednost ideje (z vidika vseh izvajalcev in uporabnikov)

  tekst

 • kakšno pomoč potrebujete oz. jo predvidevate, da bi bila potrebna?

  tekst

Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...