Pologi::Spletna platforma Odprtega Inoviranja Open Alps

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Spletna platforma Odprtega Inoviranja Open Alps

Avtor t-lab
Datum
16. september 2014
Tip
Energija
Ponujam

Mikro, majhna in srednje velika podjetja (MSP) ter raziskovalno-razvojne (R&R) institucije se lahko brezplačno vpišete v pred kratkim vzpostavljeno spletno platformo Odprtega Inoviranja Open Alps.

S tem boste imeli možnost vzajmenega sodelovanja pri razvoju novih inovativnih produktov in storitev.

Vpišete se lahko TUKAJ.

Več o platformi TUKAJ.

Projekt OpenAlps je namenjen spodbujanju konkurenčnosti MSPjev v območju Alp. Glavni namen projekta je podpora podjetjem, s pomočjo laboratorijev odprtega inoviranja, pri identificiranju izzivov in razvoju produktov, ki bodo podjetju prinesli konkurenčno prednost.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...