Pologi::Digitalno trženje prevzelo primat

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Digitalno trženje prevzelo primat

Avtor t-lab2
Datum
23. september 2014
Tip
Znanje
Ponujam

Več kot tretjina od 600 vprašanih tržnih strokovnjakov iz 11 držav meni, da bo za digitalno trženje do leta 2019 namenjenih več kot polovica proračunskih sredstev podjetij namenjenih trženju, 37 % jih meni, da bo v digitalno trženje vloženo še več, 75 % vseh sredstev.

Ključne ugotovitve raziskave:
1. 42 % tržnikov meni, da bodo IT analitična znanja, meritve in analize podatkov postala ena glavnih kompetenc v trženju v naslednjih petih letih.
2. 50 % sredstev za digitalno trženje bo namenjeno le mobilnim napravam.
3. Proračunska sredstva za digitalno trženje bodo obsegala vsaj 75 % vseh trženjskih sredstev.
4. Trženje bo postalo tako odzivno, da bo mogoče informacije o rezultatih dobiti takoj.

Vir: SmartInsight. Več: TUKAJ

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...