Pologi::Aplikacija za pametne telefone za tur. agencije

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Aplikacija za pametne telefone za tur. agencije

Avtor k.katja
Datum
9. september 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Turistična agencija bi lahko razvila svojo aplikacijo za pametne telefone, kjer bi imeli vpogled v turistične pakete, ki jih agencija ponuja, ko pa v aplikaciji izberemo mesto/državo, kamor smo namenjeni, pa imamo zbrane vse informacije (vreme, gospodarstvo, turistične zanimivosti) o tej destinaciji.

Foto: freeimages.com, avtor: teslacoils

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja k.katja.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...