Pologi::Aktivno po poteh soške fronte

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Aktivno po poteh soške fronte

Avtor t-lab
Datum
6. avgust 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Medtem ko boste uživali v veslanju na prečudovitem Rabeljskem jezeru in v raftingu na brzicah reke Soče, vas bomo popeljali po poteh soške fronte.

1. dan:
Zbirno mesto je v dopoldanskih urah v centru Bovca. Sprva se sprehodimo do muzeja na prostem Ravelnik, kjer vam bo pripadnik društva 1313 predstavili življenje vojakov med prvo svetovno vojno. Hojo nadaljujemo do trdnjave Kluže. Po krajšem ogledu trdnjave se zapeljemo preko mejnega prehoda Predil. Ob Rabeljskem jezeru se ustavimo. Medtem ko s kajakom veslamo po jezeru s prečudovitim razgledom na vršace, se na obali pripravlja okusen piknik. V popoldanskih urah se odpravimo na ogled rudniškega muzeja v Rabelj. Zvečer se vrnemo v Bovec, večerjamo jemo in prespimo v hostlu Soča rocks.
 
2. dan: 
Zajtrkujemo v hotelu Sanje ob Soči.  S kombijem se odpravimo do velikih korit reke Soče. Po ogledu naravne znamenitosti se začne rafting odisejada od Lepene do trnovega ob Soči. Na poti se večkrat ustavimo. Ogledamo si ogledamo bunkerje iz 1. sv. vojne, poglobimo naše znanje o soški fronti. Postanemo na čudovitih razglednih točkah, kjer si ogledamo gore, ki obdajajo dolino. Med samo aktivnostjo se na obli vstavimo za prigrizek in potem zaključimo rafting z odsekom Soče Srpenica -Trnovo, kjer lahko naši gosti uživajo še v divji vode naše Soče. Na izstopnem mestu nas čaka okusno kosilo. Po kosilu v Kobaridu obiščemo muzej o 1. sv. vojni. V večernih urah se vrnemo v Bovec, kjer se program zaključi. 
 
Tip nastanitve: hostel
Št. noči: 1
Ponudba velja za: min. 5 oseb
Storitev: FB
Cena: 215 €
 
Cena na osebo vključuje:
Nastanitev: hostel Soča rocks
Aktivnosti: rafting, veslanje na rabeljskem jezeru
Vstopnine: rudniški muzej v Rablju, kobariški muzej
Obroki: 1x zajtrk, 2x piknik, prigrizek, 1x večerja
 
Cena na osebo ne vključuje:
1,01 € turistične takse na noč.
 
Popusti: 
10% na celoten paket v primeru prijave 7+ oseb.
 
Ostalo:
Program se izvaja v primeru visokega vodostaja reke.
V primeru nizkega vodostaja reke se drugi dan najprej s kolesi odpeljemo iz Bovca do Srpenice. Rafting sledi na relaciji Srpenica - Trnovo ob Soči. 
 
Informacije in rezervacije:
Aktivni planet d.o.o.
Mala vas 112
040 639 433

 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...