Pologi::Sodelovanje SLO v novem programskem obdobju

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Sodelovanje SLO v novem programskem obdobju

Avtor t-lab
Datum
19. avgust 2014
Tip
Energija
Ponujam

Slovenija bo v obdobju 2014-2020 sodelovala v petih transnacionalnih programih: Območje Alp, Srednja Evropa, Mediteran, Jadransko-jonski program in Podonavje (slednja sta naslednika programa Jugovzhodna Evropa). V novem obdobju bo transnacionalnim programom na voljo 870 milijonov evrov iz ESRR.
 

Prioritete so že znane za programe Srednja Evropa, Mediteran in Območje Alp, saj bodo ti trije programi predloženi Evropski komisiji v odobritev letos poleti. Prve razpise pričakujemo na začetku leta 2015.

Programa Podonavje in Jadransko-jonski program se še oblikujeta in bosta predložena Evropski komisiji jeseni letos. Prioritete so še preliminarne. Razpise pričakujemo kasneje v letu 2015.

Medregionalni programi ESPON, URBACT, INTERREG EUROPE in INTERACT so v fazi soglasja držav članic oziroma se oddajajo Evropski komisiji. Prvi trije imajo na voljo 474 milijonov evrov iz ESRR.

Več informacij TUKAJ.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...