Pologi::Presenečenja so se začela

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Presenečenja so se začela

Avtor t-lab
Datum
24. julij 2014
Tip
Znanje
Ponujam
V zadnjem dnevniku sem zapisal, da se je tempo aktivnosti priprav na Rekreatur izza pisalne mize preselil na teren. In kot velevajo dolgoletne izkušnje, so s to preselitvijo povezana presenečenja, ki nam včasih zagrenijo dan. Današnje obvestilo avstrijskega partnerja, da bo okoli Baškega jezera istočasno kot naša 2. etapa potekal triatlon, ki ima na tem koncu skoraj enako tradicijo, je že eden izmed teh. Ceste bodo zato za nas nedostopne in na hitro je treba izbrati novo pot. Kot zakleto jih je do Beljaka, kamor smo nameravali iti, tod okoli hudičevo malo in bo spet treba na teren s kolesi in avtom.
 
Enako je na slovenski strani. Na kar treh cestnih odsekih prvotne trase 3. etape so začeli z gradnjo kanalizacije, vodovoda in podobne infrastrukture. Lepo in prav (tudi nov asfalt bo tam ob koncu gradnje), a to pomeni, da je treba že odobrena soglasja lokalnih oblasti spremeniti, na novo vložiti. Za pripravo vseh teh podrobnosti porabim več kot 200 ur, ki se nikjer ne vidijo - nič nisem zgradil, nič pobelil in nič zašil. Ko bo s štarta letošnjega Rekreatura krenila prva ekipa, se bo vse zdelo tako samoumevno.
 
Vzporedno s pripravami na letošnjega pa misli vse bolj uhajajo na naslednjega, ki bo jubilejni - 10. po vrsti in seveda deležen velikih sprememb. Zanimivo, zadnjič me je nek udeleženec vprašal, če bo letošnji Rekreatur res zadnji. Slišal sem tudi, da se govori o tem, kako blazno visoki so naši zaslužki, pa o tem, da so o nas slišali prijatelji na čisto drugem koncu Slovenije. O Rekreaturu se torej kar govori, in to pozitivno. To me navdaja z optimizmom in novimi načrti.
 
Svoj kratki dopust sem že izkoristil, a če med pisanjem pogledam skozi okno, naj vam sporočim - sonce je še vedno vroče. In naj s to pozitivno novico končam današnji podjetniški dnevnik.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...