Pologi::Poziv: sinergija turizma in kreativnih industrij

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Poziv: sinergija turizma in kreativnih industrij

Avtor t-lab
Datum
24. junij 2014
Tip
Energija
Ponujam

Evropska komisija je v programu COSME objavila javni poziv za vzpostavitev evropske kulturne poti, ki bo osnovana na luksuzni dobrini: parfumu, čokoladi ali nakitu. Gre za poskus povezave turizma in prestižnih dobrin.

Prijave sprejemajo do 16. septembra.

Več informacij o pozivu:
http://ec.europa.eu/easme/tourism-creative-industries_en.htm
http://ec.europa.eu/enterprise/newsroom/cf/itemdetail.cfm?item_id=7603&lang=en&tpa_id=136&title=Call-for-Proposals-explained%3A--Cultural-Routes-and-Luxury-Goods

Foto: www.sxc.hu

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...