Pologi::Doživite Koper s kartico doživetij

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Doživite Koper s kartico doživetij

Avtor t-lab2
Datum
17. junij 2014
Tip
Novica

Na Mestni občini Koper so predstavili nov turistični produkt – Kartico doživetij, s katero želijo širšemu občinstvu odpreti vrata koprskih znamenitosti in lepot ter jim ob tem ponuditi nepozabna doživetja in številne ugodnosti.

Kartico doživetij – Koper Card je Turistična organizacija Koper zasnovala s 34 ponudniki, glavnina teh je članov Zavoda Koper Otok, kot partner pa je pristopila tudi Luka Koper, ki je v okviru četrtega doživetja naposled odprla svoja vrata tudi širšemu občinstvu, predvsem pa turistom. Poleg vodenega ogleda koprskega pristanišča, ki bo organiziran vsako soboto, bodo imetniki kartice lahko uživali tudi v razvajanjih Kavarne Loggia, turistične agencije Istranka in Slaščičarne Dehar.

Sicer kartica združuje tri različne vsebine, ob doživetjih so tu še štiri znamenitosti, ki si jih bo lahko imetnik kartice ogledal brezplačno, in sicer zvonik, Pretorsko palačo, Pokrajinski muzej Koper in Etnološko zbirko, ki skriva pravi mali zaklad mesta Koper še iz beneških časov. Prednosti kartice so tudi številne ugodnosti, ki jih v obliki popustov, daril in storitev ponuja 26 koprskih gostincev in trgovcev.

Osnovna cena Kartice doživetij je 12 evrov, študentje, dijaki in upokojenci bodo morali zanjo odšteti 10, otroci pa 9 evrov. Kartica s štirimi različnimi motivi velja vse do konca maja 2015, nakar jo lahko uporabite kot ličen spominek – magnetek, ki ga postavite na hladilnik. Ena od želja je, da bi k sodelovanju povabili še več ponudnikov, ki bi s svojimi storitvami in produkti še dodatno obogatili pestro ponudbo novega produkta. Ti se lahko kljub temu, da je kartica že v prodaji, še vedno priključijo k projektu.

Več o kartici najdete TUKAJ.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...