Pologi::Nov Program razvoja podeželja RS - predstavitev

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Nov Program razvoja podeželja RS - predstavitev

Avtor t-lab
Datum
3. junij 2014
Tip
Energija
Ponujam

Predstavitev predloga Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2014–2020 bo v petek, 6. 6. 2014, v Austria Trend Hotelu v Ljubljani ob 10. uri. Predviden zaključek je ob 13.00.

Vljudno vabljeni vsi zainteresirani na področju razvoja podeželja. Zaradi omejenega števila mest svojo udeležbo prijavite na naslov mreza-podezelje.mko@gov.si do srede, 4. 6. 2014. Udeležba je možna do zapolnitve števila prostih mest.

Vabilo je v priponki.

Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...