Pologi::Večplastnost

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Večplastnost

Avtor t-lab
Datum
29. maj 2014
Tip
Znanje
Ponujam
Postavke v poslovnem in finančnem načrtu so odkljukane. Posamezna poglavja so se združila v celoto in tako pokazala »končno« sliko nekajmesečnega dela. Vsako poglavje posebej je bilo narejeno po najboljših močeh in znanju.
 
Ko sem razmišljala o vsaki temi posebej, sem vedno skušala razmišljati »široko« in zajeti čim več stvari, ki lahko vplivajo na določeno situacijo ali stvar. In že med sestavljanjem mozaika so bili delčki, ki so hoteli izstopati. Pa sem jih malo »obarvala«, da bi se bolje zlili s celotno sliko. Ampak na koncu, ko so se sestavili v celoto, tudi  ta make-up ne pomaga, še dobro. Če želiš, da je končna slika taka, ki bo prepričala predvsem tebe, potem ni počitka, dokler izstopajoči delčki ne dobijo pravega tona.
 
Zgodi pa se lahko tudi, da se na kakšen izstopajoč delček navadiš in neha izstopati. Postane povsem sprejemljiv. Takrat pa je dobro, da imaš nekoga, ki s tvojo sliko ni obremenjen in na prvo žogo opazi vse, kar kliče po novem razmisleku oz. nadgradnji. In tako me čaka razmislek, kaj Slovencem pomeni biti »butičen«. To bo moja nova osnova, na katero se bodo nalagale nove plasti.
 
Prejšnji teden sem se naučila peči prekmursko gibanico in tale moj poslovni načrt me malo spominja tudi nanjo. Sestavine najprej pripraviš vsako posebej in jih potem  zlagaš lepo v plasti, počasi eno za drugo. In če plasti nalagaš pravilno, na koncu dobiš med seboj prepojene okuse, ki dajejo celoto. 
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...